Ваш Твиттер налог може бити угашен ако се ускоро не пријавите

Ако имате однос љубави према мржњи са друштвеним медијима, то је разумљиво. Суочимо се са тим, сајтови попут Фацебоока већ годинама стварају проблеме корисницима.



Из апликације Фацебоок која прождире простор за складиштење вашег гадгета и испразни батерију, па све до препуштања корисницима не водећи рачуна о њиховој приватности, постоји много разлога да одете. Додирните или кликните овде да бисте сазнали како да појачате своја приватност на Фацебооку.

Фацебоок није једина страница друштвених медија која фрустрира своје кориснике. Твиттер такође има историју нервирања људи с времена на време стварима попут политичких разговора и лажних вести. Али ако веб локацију нисте користили неко време, можда ћете једноставно изгубити налог.





Једноставан начин да задржите свој Твиттер налог ... али делујте брзо

Да ли сте знали да Твиттер има неактивну политику налога? Не осећате се лоше ако је ово изненађење, већина људи то не зна.

Ево неактивне политике налога која се налази на Твиттер страници: „Охрабрујемо људе да се активно пријављују и користе Твиттер када региструју налог. Да бисте сачували свој налог, будите сигурни да се пријавите и Твеет најмање свака 6 месеци. Рачуни се могу трајно уклонити због дуготрајне неактивности. '



Па, очито се компанија озбиљно бави тиме. Шаље обавештења корисницима који имају неактивне налоге у којима се наводи да треба да се активирају, и то ускоро.

Твиттер је објавио да ако се нисте пријавили на налог најмање 6 месеци, од 11. децембра могли бисте заувек да изгубите свој налог. Тврди се да је тај потез део његове посвећености да служи јавном разговору чишћењем неактивних налога како би представио тачније и веродостојније информације.



Можда ће вам се такође свидјети: Апликације могу украсти ваше податке ако користите овај уобичајени начин пријаве

Ако је ваш налог неактиван, могли бисте добити упозорење путем е-поште. Изгледаће следеће:

„Да бисте наставили да користите Твиттер, мораћете да се сложите са тренутним условима, политиком приватности и употребом колачића. Ово вам омогућава не само доношење најбољих одлука о информацијама које делите са нама, већ вам омогућава да и даље користите свој Твиттер налог. Али прво се морате пријавити и следити упите на екрану пре 11. децембра 2019, у супротном ће ваш налог бити уклоњен са Твиттера. '



За разлику од Фацебоока, Твиттер тренутно нема начин за меморисање нечијег рачуна који је преминуо, тако да је објава заиста утицала на оне који његују те рачуне.

Као одговор на забринутости корисника, Твиттер је објавио следећу поруку:

Чули смо вас о утицају који би то имало на рачуне покојника. Ово је била промашај са наше стране. Нећемо уклањати неактивне налоге док не створимо нови начин да људи меморишу налоге.



- Подршка за Твиттер (@ТвиттерСуппорт) 27. новембра 2019

Твиттер још увек планира брисање неактивних налога у складу са својом политиком, али на срећу ће одложити док не створи наслеђени систем. Сајт друштвених медија тек треба да објави када ће то бити.



indentsoft.com

Copyright © 2023 indentsoft.com. Сва Права Задржана.